Welpen Meisjes

Welpen meisjes zijn meisjes van 7 tot en met 11 jaar.

De welpen meisjes spelen in de jungle samen met Mowgli en Shanti.

 In de jungle van India groeit Mowgli op bij de wolven. Hij is een dappere jongen die nooit bang is en alle talen van de dieren goed begrijpt. De wetten van de jungle? Hij kent ze allemaal. Alleen… Shere Khan, de tijger die trekt zich helemaal niks aan van deze wetten. Hij wacht rustig op het moment dat hij Mowgli kan grijpen. Hij haat deze mensenwelp. Op een dag heeft hij Mowgli dan toch weten te pakken. Maar net op dat moment komt Shanti eraan, dan besluit de grote sterke Shere Khan toch maar weg te vluchten

 Shanti komt uit Haveli, dat is het mensendorp dat aan de rand van de jungle ligt. Na die ene keer dat ze elkaar hebben ontmoet is Shanti veel in de jungle te vinden. Ze leert van Mowgli en Baloe een voor een alle wetten van de jungle, al is het als mens niet altijd gemakkelijk om ze te begrijpen.

Mowgli leert Shanti alles wat hij weet, bijvoorbeeld hoe je in een boom kunt klimmen, hoe je dieren kunt roepen en hoe je met andere om moet gaan.

 Verder zijn er natuurlijk heel veel andere dingen die we in ‘de jungle” doen. Zo gaan we o.a. naar het bos, spelen we de leukste spelletjes, koken we de lekkerste hapjes en gerechten en maken we de mooiste knutselwerkjes.

Maar natuurlijk gaan we op een leuke uitjes en hebben we weekendkampen en aan het eind van het seizoen een spetterend zomerkamp!

Deze activiteiten zijn natuurlijk het gezelligst wanneer we het met z’n alle goed met elkaar kunnen vinden dus hier leer je ook hoe je moet samenwerken en hoe om te gaan met anderen.

 

Heb je zin om met ons mee te gaan op avontuur? Dan ben je iedere zaterdag welkom van 10.00 tot 12.00.