Scouts

Jongens en meisjes van 11 tot en met 15

Ben jij tussen de 11 en 15 jaar? Dan ben jij een scout! De scouts troep is, bij ons op Scouting Prinses Irene, een gemengde groep. Dat wil zeggen dat wij met jongens en meisjes draaien.

Bij de scouts leer je van alles helemaal zelf te doen: koken, stoken, pionieren, tochten, spellen, creatieve dingen en natuurlijk op kamp gaan. Je maakt samen met de andere scouts deel uit van een troep en binnen die troep zijn er kleine groepjes, die patrouilles genoemd worden. Bij descouts leer je leiding te nemen en misschien word je wel assistent-patrouilleleider (APL) of zelfs Patrouilleleider (PL)!

Kijk ook eens op de Scouting Prinses Irene Facebook site wat wij zoal doen met de scouts!

De opkomst van de scouts is iedere zaterdag van 14.00 tot 16.30 met soms een uitloop tot 17.00.