Over Ons

Scouting Prinses Irene is een bloeiende vereniging met verschillende speltakken, zodat iedereen jong of oud het spel van scouting bij ons kan komen spelen.

Alle jeugdleden zijn verdeeld over vijf leeftijdsgroepen: de speltakken. De kinderen spelen een speciaal op hun afgesteld programma het spel van Scouting. Elke speltak heeft zijn eigen team. Deze mensen, vaak met al enkele jaren ervaring, verzorgen elke week een verrassend programma voor haar speltakken.
Enkele malen per jaren draaien de speltakken gezamenlijk, o.a. op het gezamenlijke groepsweekend dat altijd medio september wordt gehouden. Tijdens gezamenlijke draaidagen worden de kinderen die het spel van hun speltak zijn ontgroeid en eens verder willen kijken, overgegooid naar een volgende speltak, waar het nieuwe avontuur op hun wacht.

Scouting Prinses Irene biedt naast een leuke vrijetijdsbesteding voor de jeugdleden nog veel meer! Wat dacht je van deel uitmaken van onze enthousiaste groep stafleden die steeds weer een fantastisch programma weten neer te zetten? Of ligt jou uitdaging meer in het regelen van grootse activiteiten, het beheren van financien of het gebouw? Ook hiervoor zijn binnen onze groep verschillende mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op.

U kunt hier het informatieboekje downloaden.