Klusteam

Zo'n 24 jaar geleden heeft SPI vol trots haar nieuwe scoutingonderkomen in gebruik genomen. Na vele jaren in de boerderij aan de Flintdijk (boven het toenmalige ‘t Kros) werd een mooi nieuw en ruim (onder architectuur gebouwd) HK aan de Lavadijk gerealiseerd. Elke week ervaren steeds weer vele kinderen het HK als een geschikte uitvalsbasis voor hun scoutingactiviteiten. “De Spinel”, letterlijk en figuurlijk ons juweel van een clubhuis, heeft natuurlijk behoefte aan (structureel) onderhoud en verbetering. Onder leiding van onze beheerder worden de diverse onderhoudsklussen uitgevoerd. Vaak zijn ze op woensdag in en rond het gebouw te vinden.

Heb je een bepaalde expertise die wel eens van pas zou komen of wil je eens een keer komen helpen dan kun je contact op nemen met de beheerder