Lid worden

Als je een keertje wilt komen kijken bij onze scouting dan kan dat natuurlijk! Je mag zelfs 6 opkomsten geheel vrijblijvend "proefdraaien". Je doet dan gewoon mee met het programma (uitgezonderd zijn kampen of bijzondere opkomsten). Na deze periode mag je kiezen of je wilt blijven of niet. Natuurlijk hopen we dat je blijft, en dat je lid wordt van onze scouting. Je gaat nu pas het eerste volledige kwartaal dat je lid bent de maandelijkse contributie betalen.

Om na de deze periode echt lid te worden van onze scouting moet je het definitief aanmeldingsformulier en een machtigingsformulier invullen. Deze kan je hieronder downloaden, invullen en printen. Geef deze formulieren aan de leiding van je speltak.

Definitief aanmeldingsformulier

Machtiging

Voor meer informatie over het lidmaatschap en andere zaken kan je terecht bij de leiding.