De Spinel is eigendom van Scouting Prinses Irene en wordt door ons gebruikt. In de eerste plaats door onze eigen speltakken op de zaterdagen. Ook voor kampen van eigen speltakken.
Wordt het gebouw niet gebruikt door onze eigen groepen dan is het te huur.

Ons gebouw is beschikbaar voor scoutinggroepen, basisscholen en verenigingen. Denk hierbij aan een weekendkamp, schoolkamp/activiteit of een bingo-avond van de plaatselijke buurtvereniging.

Het gebouw is te huur voor maximaal 85 personen. Ons gebouw is voorzien van 2 complete keukens, 4 toiletten, 2 douches en 1 grote wasbak met 4 kranen. We hebben 2 grote lokalen van 100m2. 1 kleiner lokaal van 30m2 voorzien van koelkast, spoelbak en gasstel. Daarnaast is er een aparte stafruimte die voorzien is van keukenblok met elektrische oven met gasstel en spoelbak, koelkast, magnetron en koffiezet apparaat.

Bij het gebouw zit een groot terrein, met een groot grasveld en een kampvuurkuil. Ons complete terrein is voorzien van hekwerk.

Verhuurprijs: € 4,25 per persoon, per nacht. (minimum van € 85,- per nacht (20 personen))
Pionierhout: € 5,- per weekend / € 10,- per week, zolang het beschikbaar is.
Borgsom: vanaf € 100,- voor aanvang van het kamp. De borg krijgt u teruggestort nadat alles gecontroleerd en in orde bevonden is bij het verlaten van het gebouw.

Voor overige vragen kunt u het contactformulier raadplegen