Stafleden

De beverstaf bestaat op dit moment uit onze enthousiaste vrijwilliger: Linda. Op dit moment zorgt Linda iedere zaterdag voor een superleuk programma voor onze bevers.

Aangezien alles bij de bevers om Huize Hotsjietonia draait, wordt Linda tijdens de draaizaterdagen niet zo genoemd, maar Juffrouw Pompedomp. Dit is één van de vele bewoners uit Huize Hotsjietonia. Ondanks alle hulp van andere speltakken begrijpt u natuurlijk dat deze gezellige speltak wel wat extra vrijwilligers kan gebruiken.

Interesse in een gezellige ochtend, in de vele spelletjes met de bevers, zelf je programma maken, zelfs op kamp gaan en ook zo'n leuke naam uit Hotsjietonia? Neem dan even contact op via het contact formulier